Om oss

Tobbes Grävteknik !

 Efter att över 5 år jobbat med entreprenadverksamhet i olika konstellationer har jag nu utökat maskinparken och ökar andelen egna jobb. Jag har under dessa år skaffat mig ovärderlig erfarenhet och kunskap då jag varit med och utfört allt från enkla plattgångar till avancerade trädgårdsanläggningar med både vattenfall och fontäner, grävt och gjutit grunder, utfört dräneringar av husgrunder och dikningar i skogen, drivit stenkrossanläggningar m m.

Vi utgår från min gård i Änganäs utanför Alvesta och jobbar på en radie om ca 4 mil, jag anlitar enbart svensk arbetskraft och vi är ett gäng entreprenörer som samverkar vid större entreprenader.

Min specialitet är trädgårdsanläggning med såväl grovplanering av matjord och gångar som stensättning och bygga murar och avsatser. Med ett möte på plats väljer Du sten och utformning och jag hjälper till med min erfarenhet. Jag har en allsidig maskinpark och utan att skryta hanterar jag maskinerna med känsla så ett minimalt handarbete kvarstår, detta sparar tid!

Dränering och dikning av skogsmark, bygga vägar och lägga vägtrummor är också sådant som ligger i mitt primära intresse.

Som entreprenör är man alltid öppen för förslag på nya spännande utmaningar!

Hör av Dig så bokar vi in ett givande möte!

Tobias Gustafsson

En miljövänlig Massey Fergusson med rejäl frontlastare och växelflaksvagn efter ger optimal effektivitet. Grävmaskin med skonsamma gummiband som ger minimala spår i t ex  gräsmattan och en Holden för snöröjning på vintern och gräsklipparuppdrag på sommaren!